Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu, urecheat, nu compătimit de Gheorghe Mustaţă: ”Gata cu plânsetele! Dacă eşti emotiv, stai acasă, în tribune sau pe bancă”

Octavian Popescu, urecheat, nu compătimit de Gheorghe Mustaţă: ”Gata cu plânsetele! Dacă eşti emotiv, stai acasă, în tribune sau pe bancă”

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu (20 de ani) a fost luat în colimator de Gheorghe Mustaţă, care nu l-a menajat deloc pe starul pe care Gigi Becali visa să obţină zeci de milioane de euro.

Octavian Popescu trece printr-un moment dificil la FCSB, iar în meciul cu FCU Craiova 1948 a lipsit din cauza unei suspendări pentru cumul cartonaşe galbene.

Jucătorul în vârstă de 20 de ani a fost sancţionat cu ”galben” în derby-ul cu Rapid (1-2), la finalul căruia a avut o izbucnire nervoasă, acesta fiind surprins în lacrimi în faţa galeriei roş-albaştrilor.

Mustaţă, mesaj categoric pentru Octavian Popescu

Dar liderul Peluzei Nord a FCSB-ului, Gheorghe Mustaţă, nu l-a compătimit pe starul lui Gigi Becali. Ba, dimpotrivă, l-a îndemnat să accepte şi criticile, atunci când e cazul, şi să aibă mai multă multă ambiţie pe terenul de fotbal.

În caz contrar, Octavian Popescu riscă să nu prindă niciun transfer de răsunet în străinătate, ci să rămână doar la stadiul de speranţă irosită în campionatul intern.

”Dacă eşti emotiv, stai acasă, în tribune sau pe bancă. Trebuie să accepţi şi criticile. Nu se poate să mergi doar pe laude în viaţă”

”El trebuie să joace fotbal. Când intri pe teren, trebuie să te mobilizezi, nu să stai cu ochii pe arbitru, să dai cu piciorul prin gazon.

Ai pierdut mingea? Mergi şi o recuperezi. Atunci e cu totul altceva şi poţi să ai pretenţii să te ia echipa naţională, să ajungi fotbalist şi să pleci afară, undeva. Trebuie să te mobilizezi singur până atunci şi să te ambiţionezi.

Poate nu i-a ieşit cum a vrut, dar nu trebuie să plângem şi să venim în faţa galeriei, am plâns şi gata. Nu! Suporterii nu mai acceptă lucrul ăsta. 

Gata cu plânsetele şi cu astea. Nu se vede pe teren? Nu au ambiţie, ambiţia aia de fotbalist care să-şi dea viaţa pe teren indiferent de ce se întâmplă. Alergi, faci ceva! Dacă nu se dăruiesc, asta le este soarta.

Dacă eşti emotiv, stai acasă, în tribune sau pe bancă. Trebuie să accepţi şi criticile, şi laudele în viaţă. Nu se poate să mergi doar pe laude în viaţă. 

Nu o să prindă contracte afară, nu o să poată să joace fotbal în Europa, la revedere! Rămâi aici şi stai să fii transferat de la o echipă la alta sau dat împrumut”, a declarat Gheorghe Mustaţă, conform Fanatik.

Octavian Popescu a jucat 13 meciuri pentru FCSB în Superligă, în acest sezon, reuşind două goluri şi două pase de gol.

Afla mai multe despre: fcsboctavian popescugheorghe mustata 

viewscnt
Articole similare