Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Şovre a vorbit despre ”episodul Haaland”, dar şi despre proiectul său caritabil: ”Săptămâna asta începe licitaţia” Ce spune despre retragerea din arbitraj EXCLUSIV

Octavian Şovre a vorbit despre ”episodul Haaland”, dar şi despre proiectul său caritabil: ”Săptămâna asta începe licitaţia” Ce spune despre retragerea din arbitraj EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Octavian Şovre a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre retragerea sa din arbitraj, dar şi despre mediatizatul episod în care a fost implicat şi starul Borussiei Dortmund, Erling Haaland.

Prietenii îl caracterizează ca pe un om deosebit şi extrem de modest, iar specialiştii îl consideră unul dintre cei mai buni asistenţi internaţionali. Considerat de Crăciunescu unul dintre cei mai buni asistenţi pe care i-a avut România, Octavian Şovre şi-a anunţat retragerea din arbitraj.

Pe de altă parte, proiectul său caritabil rămâne unul de suflet: ”Suntem un grup de colegi arbitri divizionari din Judeţul Bihor, care de a lungul timpului am facut niste lucruri care au iesit la suprafata de abia in primavara asta. Cred ca am adus un plus de notorietate asociatiei respective ceea ce i-a bucurat si pe ei foarte tare. Chiar incepe licitatia, am vorbit cu doamna presedinte am inteles ca saptamana asta urmeaza sa inceapa si licitatia cu obiectele sportive”

Şovre a explicat şi cum a decurs întâlnirea cu starul Borussiei Dortmund, Erling Haaland, dar şi gestul acestuia. Cu ocazia meciului dintre Manchester City şi Borussia Dortmund, Şovre i-a solicitat pe tunel un autograf lui Haaland, un gest pentru care a fost criticat de şeful Comisiei de Arbitri din cadrul UEFA. Ulterior, s-a aflat că Şovre a făcut acel gest pentru proiectul său caritabil. De altfel, Şovre Ulterior a declarat că obişnuieşte să strângă autografe de la mari sportivi ai lumii pentru a sprijini SOS Autism Bihor, un centru pentru bolnavii de autism.

 ”Suntem obisnuiti cu tot felul de reactii negative dar per ansamblu cred ca targand linie fiind pe plus, asta e cel mai important. Senzationala, deci chiar am apreciat foarte mult faptul ca uitandu-ma pe scrisoarea de expediere, pachetul a fost trimis a doua zi dupa meciul respectiv. Deci nu a mai asteptat mult timp ceea ce din punctul meu de vedere e un mare plus” a mărturisit Şovre.

”Am debutat in Judeţul Arges ma retrag in Judeţul Arges ceea ce un lucru foarte frumos. Vreau sa le multumesc arbitrilor cu care am arbitrat de a lungul timpului, Corpodean, Salomir, Deaconu, iar in ultimii 13 ani cu prietenul si colegul meu Ovidiu Hategan” a mai spus Şovre.

Şovre a avut parte de o surpriză din partea echipelor CS Mioveni şi FC Hermannstadt şi a primit câte un tricou cu numele său. A fost ultimul său meci oficial: ”A fost o initiativa foarte frumoasă din partea lor si în acelasi timp o surpriza, probabil au apreciat prestatia mea de a lungul timpului. Le mulţumesc tare mult” a mărturisit Şovre.

Afla mai multe despre: octavian şovre 

viewscnt
Articole similare