Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Odegaard, pe lista de transferuri la Real Madrid! Ancelotti nu-l vrea în lot pe norvegian

Odegaard, pe lista de transferuri la Real Madrid! Ancelotti nu-l vrea în lot pe norvegian

Real Madrid

Comentarii

Carlo Ancelotti, noul antrenor al Realului, a făcut prima "victimă" la echipă. Norvegianul Martin Odegaard (22 de ani) nu l-a convins pe "Don Carlo", care nu se va baza pe fotbalistul cumpărat de Real Madrid pe vremea când avea doar 15 ani.

După două sezoane petrecute sub formă de împrumut la Real Sociedad şi la Arsenal, Odegaard spera că va primi o şansă la Real Madrid, mai ales după plecarea lui Zinedine Zidane. Norvegianul se pare că nu l-a convins nici pe Ancelotti, cel care l-a înlocuit pe "Zizou" pe banca tehnică, şi tehnicianul italian nu-l are în planuri.

Site-ul fichajes.net, care citează AS, scrie despre faptul că Odegaard nu e în planurile lui Ancelotti pentru viitorul sezon de LaLiga. Cu toate acestea, se pare că mijlocaşul din Norvegia vrea să rămână la Real şi are încredere că-i poate întoarce decizia antrenorului.

Arsenal, fosta sa echipă din sezonul trecut, e foarte atentă la situaţia lui Martin Odegaard, pe care-l doreşte înapoi pe Emirates Stadium.

Real Madrid l-a cumpărat pe Odegaard în vara lui 2015, de la Stromsgodset, pe vremea când acesta avea doar 15 ani. De atunci, acesta a fost împrumutat pe rând la Heerenven, Vitesse, Real Sociedad şi Arsenal.


 

Afla mai multe despre: carlo ancelottiodegaardreal madrid 

viewscnt
Articole similare