Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă BOMBĂ pentru Mihăilă! Românul, aproape de lovitura carierei. Cât ar încasa Parma

Ofertă BOMBĂ pentru Mihăilă! Românul, aproape de lovitura carierei. Cât ar încasa Parma

Stranieri

Comentarii

Potrivit presei italiene, Lazio vrea să-l transfere pe Valentin Mihăilă de la Parma.

 Valentin Mihăilă a impresionat în Italia şi ar putea da lovitura carierei. În contextul în care actuala sa echipă a ajuns în Serie B, Mihăilă ar putea face saltul spre Lazio Roma, acolo unde ar putea fi coechipier cu Radu Ştefan şi antrenat de Maurizio Sarri.

”Lazio se interesează de Mihăilă, extrema care în ciuda retrogradării Parmei a lăsat o impresie foarte bună” scrie Stefano Pertoldi de la Sport Parma.

”Performanţa lui Mihăilă din Coppa Italia din partida Lazio - Parma l-a convins pe Igli Tare. Managerul lui Lazioa  fost uimit de calităţile jucătorului care a bifat în sezonul 2020-2021, patru goluri şi trei pase decisive” mai scrie sursa citată.

Lazio ar fi pus pe masă 8 milioane de euro plus bonusuri, scrie Sport Parma, în principiu suma pe care Kyle Krause ar fi plătit-o pentru fotbalist vara trecută. Mihăilă ar primi un acord până în 2025 cu un salariu mai bun decât la Parma.

”Până acum câteva săptămâni, Jaiver Ribalta credea că jucătorul este netransferabil, dar în faţa acestei ofete de la Lazio, Parma s-ar putea răzgândi, mai ales că îşi poate recupera investiţia făcută în jucător. Nu este exclus ca Lazio să trimită un jucător la schimb, Cicerelli având cele mai bune şanse” mai scrie sursa citată.

Mihăilă ratează Jocurile Olimpice

Fotbalistul Parmei este în perioada de recuperare după ce a suferit o nouă intervenţie chirurgicală.

Fostul fotbalist al Craiovei în vârstă de 21 de ani a fost operat pentru a doua oară la jumătatea lunii mai, după ce a acuzat o nouă pubalgie. Revenirea lui pe gazon a fost programată pentru sfârşitul lunii iulie sau pentru începutul lui august.

Valentin Mihăilă nu va fi disponibil pentru selecţionata U21, la Jocurile Olimpice, care vor avea loc în perioada 21 iulie - 7 august. Totuşi, el ar putea evolua în primul meci din Serie B, care se va juca pe 20 august.

A doua intervenţie chirurgicală pe care Mihăilă a suferit-o a fost în Franţa, la Bordeaux, la acelaşi doctor care s-a ocupat şi de starul lui PSG, mijlocaşul italian Marco Verratti. 

Afla mai multe despre: valentin mihăilă 

viewscnt
Articole similare