Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta care i-ar purtea da peste cap planurile lui Guardiola! Cum se gândeşte să înlocuiască un titular care a primit o mega propunere

Oferta care i-ar purtea da peste cap planurile lui Guardiola! Cum se gândeşte să înlocuiască un titular care a primit o mega propunere

Manchester City

Comentarii

David Silva ar putea să o părăsească pe Manchester City în această vară pentru că spaniolul este dorit în Qatar acolo unde ar urma să primească un salariu imens.

David Silva este de 9 ani la Manchester City şi practic a fost parte la toate succesele cetăţenilor din era "şeicilor". Mijlocaşul are în plamares 12 trofee câştigate cu echipele de club în carieră, iar dintre acestea 11 sunt obţinute în tricoul lui City. Ajuns la 33 de ani, David Silva se gândeşte şi la viitor. Iar arabii îl ademenesc pentru a ajunge în Golf. Astfel fostul fotbalist al Valenciei ar fi primit o ofertă din partea unui club din Qatar cu un salariu stagional de 7 milioane de euro. 

Dacă mutarea se prefectează Guardiola s-a gândit deja şi la un posibil înlocuitor pentru fotbalistul care a câştigat şi Cupa Mondială în 2010. Astfel, managerul catalan a pus ochii pe belgianul lui AS Monaco, Youri Tielemans, care ar costa doar 45 de milioane de euro. Fotbalistul a fost împrumutat la Leicester în a doua parte a sezonului, iar englezii vor şi ei să îl achiziţioneze în această vară. Tielemans a mai jucat în carieră la Anderlecht.

Afla mai multe despre: guardiolatielemansmanchster citymonacoqatardavid silvaofertă 

viewscnt
Articole similare