Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de ultimă oră pentru Florinel Coman! Becali: "Îmi dau 8 milioane de euro!" Cât cere FCSB pentru a accepta transferul

Ofertă de ultimă oră pentru Florinel Coman! Becali: "Îmi dau 8 milioane de euro!" Cât cere FCSB pentru a accepta transferul

FCSB

Comentarii

Florinel Coman ar putea prinde transferul vieţii! Atacantul celor de la FCSB s-ar afla pe lista lui Fatih Terim, la Galatasaray, dar mai e dorit şi de o echipă din Portugalia.

Turcii de la Fotomac nu au specificat şi eventuala sumă de transfer a celor de la Galatasaray pentru jucătorul pentru care Gigi Becali visează multe milioane de euro. FCSB a plătit 3 milioane de euro pentru Coman, atunci când l-a transferat de la Viitorul, acesta fiind cel mai scump transfer realizat de Becali. 
 
"Nu ştiu prea multe despre oferta de la Galatasaray, dar am primit ieri o altă ofertă pentru el. E de la un club din Portugalia! Mi-au propus să-l dau pe 8 milioane de euro, dar nu vreau. Am spus clar că Man, Moruţan şi Coman nu se atinge nimeni de ei fără 15-30 de milioane. De aici în sus, 45 chiar! Altfel nu discutăm", a spus Becali în această dimineaţă.
 
"Pe Florinel l-am tot criticat eu, dar o să fie mare jucător. Începe să fie puternic, o să fie mare fotbalist, o să vedeţi, acum se coace, e şi serios" erau cuvintele lui Gigi în urmă cu o lună. 

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare