Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta neştiută primită de Harlem Gnohere: ”M-au contactat pe Facebook”. Ce decizie a luat!

Oferta neştiută primită de Harlem Gnohere: ”M-au contactat pe Facebook”. Ce decizie a luat!

FCSB

Comentarii

Gnohere a povestit pentru cotidianul Liberation cum a ajuns să accepte un contract oferit pe Facebook, pe un salariu mai mic decât cel pe care îl avea.

"La Charleroi m-au contactat pe Facebook şi mi-au propus un contract de 1000 de euro, deşi eu în Elveţia primeam 1800 fără prime de joc. Am acceptat. Ulterior, am primit două oferte din România, de la Petrolul şi de la Dinamo. Am ales Petrolul, dar după două luni în care nu mi-am primit prima de instalare, am aflat că nici măcar nu-mi înregistraseră contractul.

M-a sunat preşedintele şi mi-a spus că sunt prea gras şi că fie renunţ la prima de instalare, fie nu îmi înregistrează contractul", a povestit Harlem Gnohere pentru Liberation, după cele două goluri marcate în dubla cu Lazio din Europa League.

Jurnaliştii francezi vorbesc despre recompensa primită de ”Bizon” spre finalul carierei: "La 30 de ani, Bizonul şi-a împlinit visul: a jucat în cupele europene, o recompensă meritată şi tardivă. El a înscris golurile Stelei în dubla cu Lazio. În faţa lui a fost Ciro Immobile, atacantul naţionalei Italiei".

Afla mai multe despre: gnoherefacebookofertă 

viewscnt
Articole similare