Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă pentru Luis Suarez! Clubul care încearcă să-l convingă pe "Canibal" să plece de la FC Barcelona

Ofertă pentru Luis Suarez! Clubul care încearcă să-l convingă pe "Canibal" să plece de la FC Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Intrat în istoria Barcelonei pentru performanţele sale individuale şi colective, Luis Suarez (33 de ani) poate pleca de la formaţia de pe Camp Nou. Uruguayanul are o ofertă din MLS şi s-ar putea despărţi de catalani la finalul contractului, în vara lui 2021.

Mundo Deportivo scrie că Luis Suarez e dorit de Inter Miami, echipa lui David Beckham din MLS. "Canibalul", abia revenit după o accidentare care l-a ţinut departe de teren mult timp, se află pe finalul aventurii sale la FC Barcelona. Sursa citată scrie că Inter Miami i-a făcut o ofertă importantă lui Suarez, însă acesta nu îşi doreşte să plece de la FC Barcelona.

Contractul dintre Suarez şi FC Barcelona expiră în vara lui 2021, iar în contract există o clauză conform căreia, dacă joacă 60% dintre meciurile echipei, acesta va fi prelungit aleatoriu până în 2022.

Accidentat timp de patru luni la începutul anului, Luis Suarez a jucat 34 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon la FC Barcelona, timp în care a marcat 19 goluri şi a livrat 12 pase de gol. Din 2014 până în prezent, Suarez a marcat 196 de goluri şi a pasat decisiv de 109 ori, în 281 de meciuri din toate competiţiile.

Afla mai multe despre: luis suareztransferofertainter miamifc barcelona 

viewscnt
Articole similare