Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă-surpriză primită de Edinson Cavani. Poate fi coleg cu Falcao!

Ofertă-surpriză primită de Edinson Cavani. Poate fi coleg cu Falcao!

La Liga

Comentarii

Edinson Cavani (35 de ani) e liber de contract după ce i s-a terminat înţelegerea cu Manchester United. Incertitudinea planează asupra viitorului "Matadorului", însă presa scoată la iveală o ofertă-surpriză pe care o are atacantul din Uruguay.

Edinson Cavani ar putea fi coleg cu Radamel Falcao, atacanţi cu cifre impresionante în carieră, după ce a primit o ofertă-surpriză.

Ofertă-surpriză primită de Edinson Cavani. Poate fi coleg cu Falcao!

Manchester United l-a lăsat pe Edinson Cavani să plece liber de contract, iar acum "Matadorul" este în căutarea unui nou club. Din fericire, atacantul nu duce lipsă de oferte. Conform MARCA, Edinson Cavani a primit o ofertă-surpriză, din LaLiga.

Cavani îşi doreşte să ajungă în campionatul spaniol, iar Rayo Vallecano i-a trimis o ofertă, potrivit sursei citate. Uruguayanul are nevoie de echipă, unde să joace constant, pentru a-şi asigura prezenţa la Campionatul Mondial din Qatar, care va începe în noiembrie 2022.

Dacă va accepta oferta de la Rayo, Edinson Cavani ar putea fi coleg la Vallecano cu Radamel Falcao, un alt atacant cu mare experienţă şi cu cifre excelente de-a lungul carierei. Salariul lui Cavani este problema cea mai mare a clubului din Spania, care trebuie să ridice ştacheta ca să obţină semnătura "Matadorului".

Afla mai multe despre: edinson cavaniofertarayo vallecano 

viewscnt
Articole similare