Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă uriaşă pentru Dan Petrescu de la un club din străinătate

Ofertă uriaşă pentru Dan Petrescu de la un club din străinătate

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu ar fi primit o ofertă consistentă din Arabia Saudită, de la Al Nasr, echipă care se află pe locul 13 în Arabia Saudită, după primele trei etape. Antrenorul lui CFR Cluj are însă o clauză de reziliere de două milioane de euro.

Dan Petrescu este tot mai nemulţumit la CFR Cluj şi a avut o izbucnire după eşecul cu 2-1 în faţa lui Gaz Metan Mediaş, când a anunţat că vrea să plece. Ulterior, antrenorul în vârstă de 52 de ani şi-a mai îndulcit discursul, însă ”mariajul” dintre el şi CFR Cluj pare să se apropie de final. Cu o cotă foarte bună, Dan Petrescu este căutat de mai multe echipe din străinătate, dar are mari şanse să ajungă în fotbalul arab.

Al Nasr, ofertă uriaşă pentru Dan Petrescu

Gazeta Sporturilor scrie că cel mai insistent club este Al Nasr, care i-ar fi înaintat o propunere financiară foarte atractivă. Arabii i-ar fi transmis că-i oferă un contract pe doi ani, cu un salariu de 2,5 milioane de euro în actualul sezon şi 3 milioane de euro în următorul an.

La CFR Cluj, Dan Petrescu are un salariu anual de 500.000 de euro, însă are bonusuri de performanţă extrem de mari pentru Liga 1. Din informaţiile Telekom Sport, Petrescu poate încasa de la CFR Cluj peste două milioane de euro pe sezon, dacă atinge performanţele trecute în contract.

Ce clauză de reziliere are Dan Petrescu la CFR Cluj

Printre altele, Dan Petrescu este ţinut la CFR Cluj şi de o clauză de reziliere destul de serioasă. Dacă ”Bursucul” rupe unilateral contractul, trebuie să plătească nu mai puţin de două milioane de euro. Gsp.ro scrie însă că s-ar putea ajunge la o soluţie de compromis, în care Dan Petrescu să transfere un jucător de la CFR Cluj, imediat după ce semnează cu Al Nasr.

 

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare