Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertată de CSM Bucureşti, Crina Pintea îşi trăieşte visul cu Gyor! Reacţia pivotului înainte de meciul direct

Ofertată de CSM Bucureşti, Crina Pintea îşi trăieşte visul cu Gyor! Reacţia pivotului înainte de meciul direct

Handbal

Comentarii

Pivotul naţionalei României, Crina Pintea (28 de ani), se pregăteşte de meciul de foc împotriva celor de la CSM Bucureşti, partidă transmisă în direct pe Telekom Sport 1, sâmbătă, de la ora 20:30.

 Românca transferată  în această iarnă la campioana Ungariei, aşteaptă cu interes debutul în Champions League.
       

"Este un meci special. Le cunosc pe multe dintre jucătoarele de la CSM Bucureşti şi va fi o confruntare interesantă să le am ca adversare. Desigur, cred că suntem favorite. Dacă vom evolua aşa cum am făcut-o până acum, nu vom avea probleme. Mai sunt multe partide până la Final Four şi totul se poate schimba din cauza accidentărilor sau a lipsei de formă, dar cred că Gyor este una dintre echipele de top. Lupta este deschisă pentru trofeul Champions League", a spus Crina Pintea pentru site-ul EHF.



Românca recunoaşte că trece prin cea mai bună perioadă a carierei sale. "Am un mare zâmbet pe faţă, dar am muncit din greu şi pare că tot efortul îmi este răsplătit. Îmi trăiesc visul! Mereu mi-am dorit să fac parte dintr-un club mare. Este dificil fiindcă sunt pretenţii mari şi vrem să câştigăm mereu. Atacul nostru este foarte bun, dar mai avem de lucrat în apărare şi apoi totul o să fie perfect", a continuat Pintea.

Pintea a fost transferată în această iarnbă de la Paris 92 la Gyor, după ce formaţia maghiară a plătit 50.000 de euro.

Românca a bifat deja 6 apariţii în luna ianuarie în campionatul Ungariei. Debutul la Gyor a fost împotriva rivalei Ferencvaros, când a marcat 8 goluri.

Înainte de a se transfera la Gyor, Crina Pintea a fost ofertată şi de CSM Bucureşti. De altfel, campioana României speră să o poată aduce din vară.

Afla mai multe despre: csm bucuresticrina pinteagyor 

viewscnt
Articole similare