Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | AC Milan a transferat un înlocuitor pentru Zlatan Ibrahimovic. Atacantul a fost dorit şi de Arsenal

OFICIAL | AC Milan a transferat un înlocuitor pentru Zlatan Ibrahimovic. Atacantul a fost dorit şi de Arsenal galerie foto

AC Milan

Comentarii

AC Milan îşi pregăteşte viitorul, chiar dacă lucrează în paralel pentru prelungirea contractului lui Zlatan Ibrahimovic, a transferat vineri un atacant suedez care să îi calce pe urme lui Zlatan pe San Siro.

Emil Roback (17 ani) este noul jucător al lui AC Milan, a anunţat echipa de la care a fost transferat, Hammarby, club la care co-proprietar este chiar Ibrahimovic. Presa din Italia notează că Milan a plătit pentru serviciile internaţionalului sub 17 ani suedez 1,5 milioane de euro

Suedezul care măsoară 1,86 metri a fost dorit şi de Arsenal, însă, cel mai probabil, fotbalistul a ajuns la Milan datorită conexiunii clubului său cu Zlatan Ibrahimovic. El va începe antrenamentele cu echipa primavera a lui AC Milan. 

Zlatan Ibrahimovic va semna. Contractul pe care i-l oferă AC Milan

Până când Roback va ajunge să rupă plasele pe San Siro, Ibrahimovic simte că mai are multe de demonstrat la clubul rossonero. Oficialii clubului lucrează intens la prelungirea acordului cu "Ibracadabra", iar Gazzetta dello Sport a oferit detalii despre noul contract al suedezului. 

Ibrahimovic va avea un salariu net la "diavoli", însă bonusuri importante de performanţă. De exemplu, dacă Milan se va califica în UEFA Champions League, Ibrahimovic va încasa, dintr-o lovitură, 500.000 de euro. Sume similare urmând să fie primite şi dacă Milan va câştiga UEFA Europa League sau dacă Ibrahimovic va ajunge la un anumit număr de goluri şi prezenţe pe "diavoli". 

Afla mai multe despre: ac milanemil roback 

viewscnt
Articole similare