Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ajax a făcut cel mai scump transfer din istoria clubului! Un star adus din La Liga va fi coechipier cu Răzvan Marin

OFICIAL | Ajax a făcut cel mai scump transfer din istoria clubului! Un star adus din La Liga va fi coechipier cu Răzvan Marin
Comentarii

Clubul Ajax Amasterdam a anunţat, luni, pe site-ul oficial, transferul mijlocaşului ofensiv Quincy Promes, de la FC Sevilla.

"Lăncierii" plătesc 17,2 milioane de euro, plus bonusuri, pentru aducerea internaţionalului olandez, care a semnat un contract valabil cinci ani cu Ajax Amsterdam.

Promes, care va purta tricoul cu numărul 11 la Ajax, devine astfel cel mai scump fotbalist transferat vreodată de "lăncieri", surclasându-l pe Miralem Sulejmani, adus de la Heerenven, în 2008, pentru 16,2 milioane de euro.

Ajuns la 27 de ani, Quincy Promes revine astfel la Ajax, club la care şi-a făcut junioratul, pentru ca în 2008 să fie cedat gratis la HFC Haarlem. Ulterior, Promes a mai jucat la FC Twente, Go Ahead Eagles, Spartak Moscova.

Olandezul a fost transferat de FC Sevilla în vara anului 2018, pentru 20 de milioane de euro, iar în sezonul trecut a adunat 49 de meciuri, trei goluri şi nouă pase decisive în tricoul echipei andaluze.

 

 

Afla mai multe despre: ajax 

viewscnt
Articole similare