Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Alessandro Del Piero vine în România. Evenimentul special la care va participa

OFICIAL | Alessandro Del Piero vine în România. Evenimentul special la care va participagalerie foto

Special

Comentarii

Încă o legendă a fotbalului mondial şi-a anunţat prezenţa la meciul de retragere al lui Adi Mutu, care va avea loc pe 13 iunie 2020, pe Cluj Arena. Alessandro Del Piero, fost coleg cu Mutu la Juventus, a răspuns şi el prezent.

Seara de 13 iunie 2020 se anunţă foarte spectaculoasă pentru suporterii români şi nu numai. Alessandro Del Piero şi-a anunţat şi el prezenţa la meciul de retragere al lui Adi Mutu, care va avea loc pe Cluj Arena. Cei doi au fost coechipieri la Juventus Torino, în 2005-2006, apoi au fost adversari timp de nouă ani.

Alessandro Del Piero se alătură astfel grupului format din Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso şi Sebastian Frey, care de asemenea şi-au confirmat prezenţa la partida care va avea loc în cadrul Sports Festival.

Alessandro Del Piero este o legendă a fotbalului mondial. Şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Juventus Torino, unde încă deţine recordul pentru cel mai bun marcato, cu 290 de goluri. De asemenea, are cele mai multe prezenţe în tricoul lui Juventus, 705 meciuri. Fostul atacant a câştigat cu Juventus 7 titluri în Serie A, o Ligă a Campionilor, o Cupă a Italiei, 4 Supercupe ale Italiei şi o Cupă Intercontinentală. A fost de patru ori golgheterul din Seri A şi a luat Cupa Mondială cu naţionala Italiei, în 2006.

Afla mai multe despre: alessandro del piero 

viewscnt
Articole similare