Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Andres Dumitrescu, prezentat la Slavia Praga: "Un mare pas înainte"

OFICIAL | Andres Dumitrescu, prezentat la Slavia Praga: "Un mare pas înainte"
Comentarii

Andres Dumitrescu a lăsat-o pe Sepsi şi a semnat cu Slavia Praga.

Fundaşul român, prezentat oficial la Slavia Praga: „Toate cerinţele mi-au fost îndeplinite!”

Dumitrescu a fost prezentat oficial al Slavia, un contract valabil până pe 30 iunie 2027. Fundaşul se declară foarte bucuros de acest transfer.

"Pentru mine, este foarte important transferul la Slavia, îl iau ca pe un mare pas înainte. Sunt foarte fericit să fiu aici. Când am auzit de interesul Slaviei, nu m-am gândit de două ori. Ştiu ce fel de club este, cum este atmosfera, ce fel de fani sunt, cât de grozavă este Praga ca oraş. Îmi îndeplineşte tot ce mi-am dorit”, a declarat Andres Dumitrescu.

De asemenea, directorul sportiv al celor de la Slavia Praga a lăudat alegerea lui Dumitrescu şi i-a urat baftă. 

"Am căutat o alternativă pe partea stângă a apărării, acolo unde ne dorim să creştem competiţia. Simţim că avem o lipsă de jucători pe partea stângă a terenului. Îl vedem pe Andres ca pe o promisiune interesantă, o investiţie pentru viitor.

Îl urmărim de multă vreme. Este rapid, dinamic.. Credem că antrenorii noştri îl vor putea îmbunătăţi şi mai mult şi vor putea profita la maximum de marele său potenţial”, a spus directorul sportiv al Slavia, Jiří Bílek.

După transferul lui Dumitrescu la Sepsi, Florin Ştefan este aproape de o revenire la covăsneni, unde a mai evoluat timp de trei ani, în intervalul 2018 – 2021. 

Afla mai multe despre: andres dumitrescuslavia pragatransfersepsi 

viewscnt
Articole similare