Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Arturo Vidal a plecat de la FC Barcelona! Inter a anunţat transferul mijlocaşului chilian

OFICIAL | Arturo Vidal a plecat de la FC Barcelona! Inter a anunţat transferul mijlocaşului chilian

FC Barcelona

Comentarii

Arturo Vidal (33 de ani) a plecat de la FC Barcelona. Mijlocaşul chilian a semnat cu Inter şi a fost deja anunţat oficial de gruparea "nerazzurra". E al doilea fotbalist care pleacă de pe Camp Nou în această perioadă de transferuri, după Ivan Rakitic (32 de ani), care a fost cedat la FC Sevilla.

Inter i-a îndeplinit şi această dorinţă lui Antonio Conte. Italienii încercau de mult timp să-l ia pe Vidal de la FC Barcelona şi au purtat lungi negocieri cu trupa blaugrana, care la rândul ei îl dorea pe Lautaro Martinez (23 de ani) de la Inter. În cele din urmă, cluburile s-au înţeles, iar Vidal a semnat cu Inter, deşi Lautaro a rămas pe loc.

Italienii au confirmat transferul printr-o postare pe contul de Twitter, în care Vidal le-a transmis un scurt mesaj fanilor.

După oficializarea plecării, Leo Messi, Jordi Alba şi Luis Suarez i-au transmis mesaje de rămas bun lui Arturo Vidal, care va îmbrăca tricoul lui Inter în sezonul viitor. Chilianul a fost dorit foarte tare de Antonio Conte, antrenorul italienilor, cu care a mai lucrat în trecut şi la Juventus.

În altă ordine de idei, un alt fotbalist care se pregăteşte să plece de la FC Barcelona este Nelson Semedo (26 de ani). Catalanii au primit o ofertă foarte bună pe numele său şi e foarte probabil ca acesta să semneze cu Wolves, în Premier League, în următoarele ore, după cum anunţă presa din străinătate.

Afla mai multe despre: arturo vidaltransferinteroficialfc barcelona 

viewscnt
Articole similare