Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Astra anunţă două transferuri importante: un vârf cu 28 de meciuri în Liga 1 şi fostul căpitan al lui Lens

OFICIAL | Astra anunţă două transferuri importante: un vârf cu 28 de meciuri în Liga 1 şi fostul căpitan al lui Lens

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra a mai realizat două transferuri. Atacantul camerunez Justin Mengolo, care a mai jucat în România la U Cluj, şi mijlocaşul beninez Dijman Koukou, fostul căpitan al echipei franceze Lens, au semnat cu gruparea giurgiuveană, a anunţat, vineri seară, site-ul grupării din Liga 1.

"Lotul echipei noastre a fost completat cu încă doi fotbalişti, astăzi fiind semnate contracte cu Justin Mengolo şi Djiman Koukou.

Primul, camerunez, este cunoscut publicului nostru de pe vremea când evolua pentru U. Cluj, echipa ungară Debrecen fiind ultima formaţie din CV-ul său. Mengolo - mijlocaş ofensiv de 25 de ani, a semnat pentru următorii 3 ani.

Al doilea transfer este internaţionalul din Benin, Djiman Koukou, fost căpitan al echipei franceze Lens. Koukou - 27 de ani, a parafat un angajament valabil pentru următoarele două sezoane.

Mult succes în tricoul echipei noastre celor doi!", se precizează în comunicat.

Înaintea etapei a noua, Astra ocupă locul secund în clasamentul Ligii 1, la un punct în spatele liderului FCSB, echipa antrenată de Gigi Mulţescu fiind singura formaţie neînvinsă în actuala ediţie de campionat.

Afla mai multe despre: astramengolokoukou 

viewscnt
Articole similare