Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Atletico a realizat al doilea transfer al verii. Cât plătesc spaniolii pentru jucătorul adus la cererea lui Griezmann

OFICIAL | Atletico a realizat al doilea transfer al verii. Cât plătesc spaniolii pentru jucătorul adus la cererea lui Griezmann

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid a ajuns la un acord cu AS Monaco pentru transferul internaţionalului francez Thomas Lemar, au confirmat cele două cluburi. Conform Telefoot, echipa pregătită de Diego Simeone va plăti 65 de milioane de euro pentru mijlocaşul în vârstă de 22 de ani.

Directorul clubului Atletico madrid, Miguel Angel Gil, a călătorit la Monaco pentru a încheia un acord cu AS Moanco pentru transferul mijlocaşului ofensiv, iar acum mai este nevoie doar ca Lemar să efectueze vizita medicală. 

Thomas Lemar, aflat în Rusia, unde va lua parte la Cupa Mondială alături de naţionala Franţei, ar urma să semneze un contract valabil cinci ani.

Jurnaliştii spanioli mai scriu că aducerea lui Thomas Lemar creşte şansele ca Antoine Griezmann să rămână pe Wanda Metropolitano şi din sezonul viitor.

Tot în această vară, Atletico Madrid l-a transferat pe mijlocaşul defensiv Rodri de la Villarreal, pentru 20 de milioane de euro.

3 goluri a înscris Lemar pentru AS Monaco, în sezonul trecut

12 selecţii are mijlocaşul ofensiv la echipa "Cocoşului galic"

65 de milioane de euro este cota fotbalistului, tot atât cât plăteşte şi Atletico Madrid

GHIDUL CM 2018: Grupe, clasamente, program meciuri, loturi, cote pariuri

 

Afla mai multe despre: lemaratleticotransfer 

viewscnt
Articole similare