Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Au bătut palma cu Jan Oblak! Cel mai bun portar din lume va câştiga zece milioane de euro pe sezon

OFICIAL | Au bătut palma cu Jan Oblak! Cel mai bun portar din lume va câştiga zece milioane de euro pe sezon
Comentarii

Portarul Jan Oblak şi-a prelungit contractul cu Atletico Madrid, a anunţat, miercuri, site-ul grupării spaniole.

Goalkeeper-ul sloven, care mai avea contract cu Atletico până în vara anului 2021, a semnat o nouă înţelegere, valabilă patru ani. El a fost convins cu un salariu de zece milioane de euro, notează Marca.

Cât despre clauza de reziliere a contractului, oficialii lui Atletico au dorit ca aceasta să fie fixată la 200 de milioane de euro, însă jucătorul a insistat să rămână la 100 de milioane de euro. Într-un final, Atletico şi Oblak au ajuns la un consens, iar clauza de reziliere va fi de 120 de milioane de euro.

 

 

În vârstă de 26 de ani, Oblak este considerat de mulţi fani şi specialişti ai fotbalului drept cel mai bun portar din lume. Nu doar opinia împătimiţilor "sportului rege" vine în ajutorul lui Jan Oblak, ci şi cifrele. Potrivit unei analize realizate la finalul anului trecut de către AS, Jan Oblak este cel mai bun portar din lume.

Oblak apără la Atletico din 2014, atunci când a fost transferat de la Benfica, pentru 16 milioane de euro. Între timp, internaţionalul sloven a adunat 203 prezenţe între buturile formaţiei din capitala Spaniei, alături de care a cucerit trei trofee: Supercupa Spaniei (2014/2015), Europa League (2017/2018) şi Supercupa Europei (2018/2019).

1,88 cm măsoară goalkeeper-ul lui Atletico

20 de selecţii are Oblak la naţionala Sloveniei

80 de milioane de euro este cota lui Oblak

Afla mai multe despre: oblak 

viewscnt
Articole similare