Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Bayern Munchen şi-a prezentat primul transfer al verii. A semnat un contract pe cinci ani cu campioana Germaniei

OFICIAL | Bayern Munchen şi-a prezentat primul transfer al verii. A semnat un contract pe cinci ani cu campioana Germaniei

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen l-a prezentat marţi, în mod oficial, pe Alexander Nubel. Un pre-contract a fost semnat cu fostul portar al lui Schalke 04 încă de la începutul anului.

Nubel, 23 de ani, a efectuat vizita medicală la Bayern Munchen şi a semnat un cotract valabil pe cinci ani cu gruparea bavareză. Contractul său va intra în vigoare de la 1 iulie, după ce actualul angajament cu Schalke expiră marţi, 30 iunie. 

"Suntem bucuroşi că Alexander este cu noi. A decis să vină la Bayern şi cu siguranţă ne vom bucura să îl avem ca jucător. Alexander Nubel este unul dintre cei mai talentaţi portari, va continua să crească la Bayern. Va primi tot suportul posibil din partea noastră", a declarat Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al lui Bayern, la prezentarea oficială. 

Nubel, cotat la 9,5 milioane de euro, a jucat timp de cinci sezoane la Schalke şi vine să îi facă concurenţă veteranului Manuel Neuer, care a ajuns la Munchen tot de la gruparea din Gelsenkirchen.

Afla mai multe despre: alexander nubelbayern munchen 

viewscnt
Articole similare