Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Benjamin Mendy, înapoi pe teren! A semnat într-un campionat de top din Europa după ce a scăpat de acuzaţiile de viol şi tentativă de viol

OFICIAL | Benjamin Mendy, înapoi pe teren! A semnat într-un campionat de top din Europa după ce a scăpat de acuzaţiile de viol şi tentativă de viol

Ligue 1

Comentarii

La câteva zile după ce a fost achitat în dosarul în care a fost acuzat de viol, tentativă de viol şi agresiune sexuală, Benjamin Mendy (28 de ani) şi-a găsit o nouă echipă şi va juca fotbal din nou într-un campionat importantă din Europa.

Benjamin Mendy, campion mondial cu Franţa în 2018, şi-a găsit o nouă echipă. Aflat în centrul unui scandal sexual din 2021 încoace, fundaşul stânga francez a fost achitat de justiţia din Marea Britanie şi acum se poate întoarce pe terenul de fotbal.

Benjamin Mendy, înapoi pe teren! Şi-a găsit echipă la câteva zile după ce scăpat de acuzaţiile de viol şi tentativă de viol

Chester Crown Court l-a declarat nevinovat pe Benjamin Mendy, aflat în spatele gratiilor din 2021 după ce a fost acuzat de viol, tentativă de viol şi agresiune sexuală de nu mai puţin de 13 femei. Judecătorii l-au achitat şi a scăpat de toate acuzaţiile, iar acum francezul se întoarce pe teren.

Va juca în ţara natală, Franţa, la Lorient. Clubul din "Hexagon" a confirmat, miercuri, sosirea fundaşului stânga campion mondial în 2018. Benjamin Mendy a semant un contract pe doi ani, până în 2025 şi va începe pregătirile alături de Lorient pentru a-şi relua cariera.

Transferat de Manchester City în 2017, Benjamin Mendy a jucat ultima dată pentru Manchester City în august 2021. El a fost suspendat apoi de clubul britanic după ce a fost arestat în urma presupuselor acte de care a fost acuzat şi achitat.

Afla mai multe despre: benjamin mendylorientoficialligue 1 

viewscnt
Articole similare