Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Biceanu şi Blejdea vor juca la Hermannstadt, în Liga 2!

OFICIAL | Biceanu şi Blejdea vor juca la Hermannstadt, în Liga 2!

Hermannstadt​

Comentarii

Gruparea de ligă secundă FC Hermannstadt a anunţat, luni, pe site-ul oficial, transferurile jucătorilor Ciprian Ionuţ Biceanu şi Andrei Blejdea.

Ciprian Ionuţ Biceanu este un mijlocaş central în vârstă de 27 de ani, care mai poate evolua ca mijlocaş la închidere (defensiv) şi chiar ca atacant. Acesta este cotat la suma de 150.000 euro pe siteurile de specialitate şi vine la FCH din postura de jucător liber de contract.

În prima parte a sezonului, Ciprian a evoluat în 17 meciuri pentru Concordia Chiajna, 13 dintre acestea fiind titular. În cariera sa mijlocaşul originar din Piteşti a mai jucat pentru F.C.Coman, C.S.Mioveni şi Astra Giurgiu.

Andrei Blejdea a semnat din postura de jucător liber de contract, ultima echipă pentru care a evoluat fiind Universitatea Cluj-Napoca. În prima parte a acestui campionat, pentru U Cluj, Andrei a marcat de trei ori şi a oferit 5 pase de gol în 16 meciuri disputate în toate competiţiile. Pe C.V.-ul său se mai regăsesc echipe ca Dinamo Bucureşti, F.C.Argeş, Pandurii Tg.Jiu, Academica Clinceni, NK Domzale (Slovenia), Zarica Kranj (Slovenia), Braunschweig (Germania) şi F.C.Will 1900 (Elveţia).

Tânărul în vârstă de 25 de ani este cotat la suma de 125.000 euro pe siteurile de specialitate şi poate evolua ca mijlocaş lateral pe ambele părţi ale terenului, dar şi în ofensivă – vârf de atac sau mijlocaş ofensiv.

Afla mai multe despre: biceanublejdealiga 2hermannstadt 

viewscnt
Articole similare