Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Chelsea a transferat un portar cu 12 selecţii în naţionala Angliei

OFICIAL | Chelsea a transferat un portar cu 12 selecţii în naţionala Angliei

Chelsea

Comentarii

Thibault Courtouis este pe picior de plecare de pe Stamford Bridge, iar Chelsea îi caută deja înlocuitor. Până va aduce însă un portar titular, gruparea londoneză a anunţat joi transferul lui Rob Green, portar care va deveni a treia opţiune din lot.

Veteranul în vârstă de 38 de ani va fi una dintre soluţiile din lot pe care le va avea la dispoziţie Maurizio Sarri pentru postul de portar şi a semnat un contract valabil pentru un sezon cu Chelsea: "E ciudat, sincer. Ai un moment de cumpănă în care te gândeşti serios dacă merită să continui şi la un moment dat, sună telefonul şi totul se schimbă după o simplă conversaţie. O onoare pentru mine să ajung la Chelsea" a explicat Green, luat şi el prin surprindere de oferta unuia dintre cele mai puternice cluburi din Anglia.

 

 

Rob Green nu a jucat niciun meci sezonul trecut pentru Huddersfield Town, ceea ce face cu atât mai surprinzător transferul său la Chelsea. Portarul născut la Chertsey a jucat 9 sezoane pentru Norwich şi 5 sezoane pentru rivala locală a "albaştrilor", West Ham United. Tot în Londra, Green a apărat timp de 4 ani, poarta lui Queens Park Rangers.

  • 12 selecţii are Rob Green în naţionala Angliei

  • 241 de meciuri a jucat pentru rivala West Ham United

  • În 2008 a fost declarat jucătorul sezonului de către fanii "ciocănarilor"

Afla mai multe despre: rob greenchelseatransferuri 

viewscnt
Articole similare