Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Cine a câştigat mărcile Petrolului Ploieşti! O singură societate s-a prezentat la licitaţie

OFICIAL | Cine a câştigat mărcile Petrolului Ploieşti! O singură societate s-a prezentat la licitaţie

Petrolul

Comentarii

Clubul din Liga 2, ACS Petrolul 52, a rămăs, pe 18 iunie, fără licenţa exclusivă a mărcilor FC Petrolul şi n-a ajuns la un acord cu Primăria Ploieşti. "Lupii galbeni" şi-au recuperat mărcile, între timp.

Petrolul a revenit

Echipa condusă de Nae Constantin a primit o veste excelentă. În plină luptă pentru promovarea în Liga 1, Petrolul a câştigat licitaţia la care societatea a fost singura care s-a prezentat. 

Primăria Ploieşti a scos la licitaţie mărcile „FC Petrolul Ploieşti”, „Petrolul 95”, „Petrolul 52”, „FC Petrolul Ploieşti”, „Fotbal Club Petrolul” şi „Petrolul Ploieşti”. Clubul din Liga 2, care până în vară a avut dreptul de a folosi marca istorică, le-a recuperat acum. 

"Unică participantă la licitaţia organizată, astazi, de către Primăria Municipiului Ploieşti, ACS Petrolul 52, continuatoarea de drept a tradiţiei fotbalului petrolist, a dobândit dreptul de folosinţă pentru mărcile „Petrolul”.

Urmează, acum, în termenul prevăzut de lege, semnarea contractelor de licenţă exclusivă pentru cele şase mărci", a anunţat clubul ploieştean. 

De-a lungul istoriei, clubul din Ploieşti a cucerit patru titluri în România şi trei Cupe ale României. 

Afla mai multe despre: petrolul ploiestimarca petrolul ploiesti 

viewscnt
Articole similare