Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Concordia Chiajna şi-a numit un nou antrenor. Un fost jucător de la Steaua are ca obiectiv să o readucă în Liga 1

OFICIAL | Concordia Chiajna şi-a numit un nou antrenor. Un fost jucător de la Steaua are ca obiectiv să o readucă în Liga 1

Liga 2

Comentarii

Concordia Chiajna a retrogradat direct în sezonul recent încheiat şi este după o perioadă lungă de timp în situaţia de a avea ca obiectiv revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, Chiajna a anunţat joi noul antrenor care va conduce echipa în Liga a 2-a.

Concordia Chiajna a anunţat, prin intermediul unui comunicat emis pe site-ul oficial, că Laurenţiu Diniţă va fi noul antrenor al echipei, în timp ce Cristian Bălaşa va ocupa funcţia de director sportiv. Cei doi vin cu un nou staff tehnic şi au ca obiectiv promovarea în Liga 1. 

Diniţă, în vârstă de 44 de ani, a jucat în cariera lui de fotbalist la echipe precum Steaua, Sportul Studenţesc, dar şi Concordia Chiajna. În cariera sa de antrenor, a alternat momentele când a fost principal şi când a fost secund. El a fost antrenor cu funcţie întreagă la Chiajna, Baloteşti, Dinamo 2, ACS Berceni, dar şi la echipa de tineret a "câinilor". Ultimul job a fost cel de antrenor secund, în sezonul trecut, când a fost asistentul lui Eugen Trică la Sportul Snagov. 

Chiajna a fost antrenată în 2019 de Adrian Falub, care a părăsit echipa după ce nu a reuşit să o menţină în Liga 1. 

Afla mai multe despre: laurentiu dinitaconcordia chiajnaliga 2 

viewscnt
Articole similare