Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Continuă revoluţia la Dinamo! După Grozav, alţi doi fotbalişti şi-au reziliat contractul! Pe cine a dat afară Rednic

OFICIAL | Continuă revoluţia la Dinamo! După Grozav, alţi doi fotbalişti şi-au reziliat contractul! Pe cine a dat afară Rednic
Comentarii

Mircea Rednic taie în carne vie la Dinamo după umilinţa istorică din Cupa României. ”Câinii” au fost eliminaţi de Miercurea Ciuc, formaţie din liga a 3-a, iar antrenorul vrea să scape rapid de mai mulţi jucători.

UPDATE | Informaţiile Telekom Sport au fost confirmate oficial. Dinamo a anunţat despărţirea de Grozav, Delorge şi Mezague.

Gicu Grozav şi-a reziliat deja contractul cu Dinamo, după cum Telekom Sport a anunţat în urmă cu puţin timp, iar acum alţi doi fotbalişti au plecat din Ştefan cel Mare.

Kino Delorge şi-a încheiat socotelile cu Dinamo. Fotbalistul a fost criticat dur de Rednic după ce a ratat, de două ori, penalty-ul decisiv din meciul cu Csikszereda. Din informaţiile Telekom Sport, Mezague şi-a reziliat şi el înţelegerea cu dinamoviştii.

"Dacă tu nu eşti în stare, ţi s-a dat încă o şansă. Dacă din două penalty nu eşti în stare să dai un gol, ce pretenţii să ai? Un jucător străin. Şi nu numai el. Atitudinea”, a spus Rednic.

Afla mai multe despre: dinamodelorgereziliere,  

viewscnt
Articole similare