Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Craiova a făcut hattrick de transferuri într-o singură zi. Cei trei jucători care au semnat astăzi

OFICIAL | Craiova a făcut hattrick de transferuri într-o singură zi. Cei trei jucători care au semnat astăzi

Superliga

Comentarii

U Craiova a anunţat astăzi trei transferuri, doi fundaşi centrali şi un atacant. Este vorba despre Paul Papp şi Marius Constantin, despre care telekomsport.ro a anunţat încă de acum câteva zile că vor semna cu echipa din Bănie. Alături de ei vine sub formă de împrumut şi vârful lui FC Voluntari, Alexandru Tudorie.

Craiova îşi întăreşte apărarea pentru sezonul viitor cu doi fundaşi centrali cu experienţă. Oltenii i-au anunţat oficial pe Paul Papp şi pe Marius Constantin, ambii transferaţi din postura de jucători liberi de contract. La pachet vine şi atacantul lui FC Voluntari, Alexandru Tudorie, care a marcat trei  goluri în 2020. Tudorie este însă doar împrumutat pentru un sezon, oltenii având prima opţiune de cumpărare.
 

Paul Papp, Marius Constantin şi Alexandru Tudorie au fost transferaţi de Craiova

În sezonul în care s-a încheiat, Craiova a suferit mai ales în apărare. Oltenii au avut a doua cea mai slabă apărare din play-off, cu 14 goluri primite în 9 meciuri. Doar Gaz Metan a primit mai multe goluri, 19. Şefii clubului au decis astfel să întărească apărea cu doi fundaşi centrali cu experienţă.
 
Paul Papp are 30 de ani, ultima oară a jucat pentru Sivasspor şi a mai evoluat pentru Unirea Dej, FC Botoşani, FC Vaslui, Farul, Chievo Verona, FCSB, FC Wil şi Karabukspor. Cea mai bună perioadă a avut-o la FCSB, când a ajuns şi la echipa naţională, unde a avut 18 selecţii. În prezent, Papp este cotat la 125.000 de euro.
Papp a semnat pe 3 ani cu Craiova.

Marius Constantin va împlini 36 de ani în luna octombrie şi ultima oară a evoluat la Gaz Metan Mediaş. În sezonul care s-a încheiat a fost unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1. A jucat doar în România şi are şi 4 selecţii la echipa naţională. În ciuda vârstei, este cotat la 300.000 de euro.
Marius Constantin a semnat pe un an cu Craiova, cu opţiune de prelungire. 

Alexandru Tudorie vine să îi facă concurenţă în atac lui Elvir Koljic. Atacantul în vârstă de 24 de ani va juca pentru a treia oară în carieră la o fostă campioană a României. Înainte să ajungă la Craiova, vârful a mai îmbrăcat printre altele, tricoul Oţelului şi al FCSB-ului. 

Tudorie a fost împrumutat de Craiova pentru un sezon, cu opţiune de cumpărare.

 

Afla mai multe despre: papp 

viewscnt
Articole similare