Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Cristina Neagu a semnat prelungirea contractului cu CSM Bucureşti. "Înţepătură" pentru contestatari

OFICIAL | Cristina Neagu a semnat prelungirea contractului cu CSM Bucureşti. "Înţepătură" pentru contestatari

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu a anunţat marţi că a semnat prelungirea contractului cu CSM Bucureşti după o perioadă lungă în care s-a vehiculat viitorul ei, dar şi salariul pe care îl încasează la clubul din capitală. Jucătoarea de handbal nu a ezitat să lanseze şi o "înţepătură" la adresa contestatarilor.

"Cea mai bună handbalistă a lumii a semnat prelungirea cu un an a contractului cu echipa din Capitală. Clubul Sportiv Municipal din Bucureşti doreşte să facă performanţă la cel mai înalt nivel, iar păstrarea în lotul feminin de handbal a celei mai bune jucătoare a lumii a reprezentat o prioritate. Tocmai de aceea, CSM Bucureşti şi Cristina Neagu au ales să meargă mai departe, sportiva semnând  un contract valabil încă un an", a comunicat clubul pe site-ul oficial. 

Neagu, în vârstă de 30 de ani, a venit anul trecut la "tigroaice" după o perioadă de patru ani petrecută la Buducnost. În primul sezon la CSM, Neagu a ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor, dar şi titlul de campioană, care s-a dus la Vâlcea. 

"Oameni care şi-au dat cu părerea despre ce şi cât merit, neavând idee ce înseamnă sportul de performanţă, câtă muncă şi câte sacrificii trebuie să faci pentru a ajunge în vârf şi mai ales pentru a te menţine acolo", a fost răspunsul Cristinei Neagu pentru cei care au contestat salariul pe care îl primeşte ea la CSM Bucureşti. 

Afla mai multe despre: cristina neagucsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare