Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Daniel Stanciu a revenit în fotbalul românesc: ”Negocierile nu au fost uşoare”. Noul obiectiv îi va supăra însă pe suporteri

OFICIAL | Daniel Stanciu a revenit în fotbalul românesc: ”Negocierile nu au fost uşoare”. Noul obiectiv îi va supăra însă pe suporteri

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Stanciu a revenit în fotbalul românesc după ce a fost prezentat oficial la Universitatea Cluj. Noul director general al ”şepcilor roşii” spune că nu se teme de reacţia suporterilor, după ce în sezonul trecut a lucrat pentru CFR Cluj.

Daniel Stanciu a fost prezentat oficial la U Cluj, la capătul unor negocieri care s-au întins pe mai multe săptămâni. Noul director general spune că obiectivul echipei s-a schimbat, din lupta pentru promovare la cea pentru salvarea de la retrogradare, având în vedere poziţia în clasament. Daniel Stanciu spune că este pregătit pentru întâlnirea cu suporterii, în contextul în care sezonul trecut a lucrat pentru rivala CFR Cluj.

”Am ales Universitatea Cluj, deşi negocierile nu au fost uşoare. Au durat de ceva timp. Am stabilit că în acest sezon, ţinând cont de situaţia echipei, obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. În acelaşi timp, din iarnă construirea unei echipe cu care să atacăm promovarea în sezonul următor. (Dacă va fi contestat de fani) Sunt pregătit pentru orice. Am destulă experienţă. Am mai lucrat la cluburi importante, cluburi de tradiţie la care contează foarte mult tribuna, galeria, suporterii.

Eu nu am activat doar la Universitatea Cluj, cum se întâmplă acum, sau la CFR. Am fost la Steaua şi la Dinamo. Pe mine mă interesează să fac performanţă, să îmi fac munca cât mai bine”, a declarat Daniel Stanciu.

Prima partidă în noua funcţie va fi partida cu FCSB, din optimile Cupei României, meci care se va disputa marţi, de la 21:00, în direct pe Telekom Sport: ”Un meci pe care l-am dorit. Clubul şi suporterii doresc să fie în fiecare sezon. Nu pică pentru noi într-un moment foarte bun. Clar că va veni lumea pe stadion. Băieţii vor arăta altfel, pentru că este un meci cu o însemnătate aparte”, a mai spus Daniel Stanciu.

Afla mai multe despre: daniel stanciu 

viewscnt
Articole similare