Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dayot Upamecano a semnat cu Bayern. Şefii campioanei Germaniei au confirmat: "Suntem foarte fericiţi!"

OFICIAL | Dayot Upamecano a semnat cu Bayern. Şefii campioanei Germaniei au confirmat: "Suntem foarte fericiţi!"

Bayern Munchen

Comentarii

Dayot Upamecano (22 de ani) a ales. Vrea să se transfere la Bayern, dacă va pleca de la RB Leipzig, deşi e dorit şi de alte cluburi importante din Europa.

UPDATE 22:38 - OFICIAL! Hasan Salihamidzic a confirmat mutarea lui Upamecano la Bayern: "Suntem foarte fericit că am reuşit să-l tranferăm. Ştiam că avem concurenţă puternică. I-am prezentat cariera lui la Bayern în viziunea noastră!", a spus Hasan Salihamidzic, directotul spotriv al lui Bayern, potrivit Bild.


Upamecano e unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Europa, având în vedere vârsta şi calităţile pe care le arată pe teren, iar apărătorul francez şi-a ales viitoarea destinaţie. "Stânca" din apărarea lui RB Leipzig e pe lista de transferuri a mai multor cluburi, însă vrea să ajungă la Bayern, anunţă RMC Sport.

Liverpool şi Chelsea îl vor şi ele pe Upamecano, însă fundaşul central vrea la Bayern, echipa care a cucerit lumea în ultimul an. Bavarezii au câştigat toate cele şase trofee puse în joc în 2020, devenind a doua echipă din istorie care reuşeşte această performanţă.



Dayot Upamecano are o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro, însă potrivit francezilor, RB Leipzig s-ar mulţumt şi cu 42,5 milioane de euro ca să-i dea drumul francezului la Bayern.

Afla mai multe despre: dayot upamecanotransferbayernrb leipzig 

viewscnt
Articole similare