Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Decizie de ultimă oră luată de Dinamo în privinţa lui Gigi Mulţescu: ”Mult succes”

OFICIAL | Decizie de ultimă oră luată de Dinamo în privinţa lui Gigi Mulţescu: ”Mult succes”

Superliga

Comentarii

Spaniolii de la Dinamo au hotărât să meargă în continuare pe mâna lui Gigi Mulţescu şi au anunţat că antrenorul în vârstă de 68 de ani a semnat prelungirea contractului.

Dinamo şi-a schimbat acţionarul principal, însă Gigi Mulţumescu a rămas pe loc. Pablo Cortacero a decis să-i ofere în continuare încredere lui Gigi Mulţescu, deşi a existat zvonul că va fi schimbat. Însă conducerea lui Dinamo a anunţat că antrenorul în vârstă de 68 de ani a semnat prelungirea contractului, însă n-a fost specificată perioada. 
”Antrenorul principal Gheorghe Mulţescu (foto, alături de directorul sportiv Rufo Collado) a semnat astăzi, la sediul clubului, noul contract cu Dinamo Bucureşti.
Mult succes, Gheorghe Mulţescu”, a anunţat Dinamo pe site-ul oficial. 

Dinamo se mută pe National Arena

O altă decizie luată luni de conducerea lui Dinamo a fost să mute meciurile echipei pe National Arena. Până acum, ”câinii” îşi disputau meciurile de acasă pe stadionul din Ştefan cel Mare, o variantă mult mai puţin costisitoare.
"Dinamo Bucureşti pe Arena Naţională în noul sezon competiţional
Bucureşti, 17 august 2020. Noul acţionar majoritar al clubului Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, că meciurile echipei noastre vor fi programate pe Arena Naţională în sezonul competiţional 2020-2021.
Dinamo Bucureşti va juca în prima etapă a noului sezon competiţional cu Hermannstadt, pe teren propriu, partida fiind programată luni, 24 august (ora 21:00), fără spectatori, conform restricţiilor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19. 
 
TOŢI PENTRU DINAMO!", a transmis Dinamo. 

Afla mai multe despre: gigi multescu 

viewscnt
Articole similare