Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Erik Lincar şi-a găsit echipă, după despărţirea de Turris. "Bine ai venit! Mult succes pe banca tehnică"

OFICIAL | Erik Lincar şi-a găsit echipă, după despărţirea de Turris. "Bine ai venit! Mult succes pe banca tehnică"

Liga 2

Comentarii

Erik Lincar, antrenor care s-a despărţit recent de Turris Turnu Măgurele, a semnat un contract cu Concordia Chiajna, anunţă gruparea ilfoveană, prin intermediul unui comunicat.

"Erik Lincar, noul antrenor al vulturilor!

Ultima dată la Turris Turnu Magurele, tehnicianul în vârstă de 41 de ani a semnat miercuri cu clubul nostru şi a condus primul antrenament din postura de antrenor principal al vulturilor. Acesta va avea un staff format din Viorel Domocoş (antrenor secund) şi Florin Matache (antrenor cu portarii). Lincar a jucat pentru CS Concordia Chiajna în perioada iulie 2007 - iulie 2008, iar în sezonul competiţional 2015-2016 acesta a stat pe banca tehnică a alb-verzilor din postura de secund al lui Marius Baciu. Şi-a inceput cariera de antrenor în 2008 ca secund la FC Prefab 05 Modelu şi a mai antrenat echipe precum Academica Clinceni, Callatis Mangalia, Universitatea Craiova, Râmincu Valcea, Luceafărul Oradea, Juventus Bucureşti şi Turris Turnu Măgurele.

Bine ai venit , Erik Lincar! Mult succes pe banca tehnica a Concordiei!", se precizează în comunicat.

Erik Lincar, care a lăsat-o pe Turris Oltul pe primul loc, demisionând după prima şi singura înfrângere suferită de teleormăneni în acest sezon, o preia pe Chiajna de pe locul al 11-lea în Liga 2.

Afla mai multe despre: lincar 

viewscnt
Articole similare