Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC Sevilla, prima mutare după câştigarea Europa League. A semnat până în 2027

OFICIAL | FC Sevilla, prima mutare după câştigarea Europa League. A semnat până în 2027

La Liga

Comentarii

Clubul spaniol FC Sevilla şi-a exercitat opţiunea de cumpărare a fundaşului central Loïc Badé, împrumutat de la Rennes, şi a semnat vineri un nou contract, pe patru ani, cu jucătorul francez.

Gruparea andaluză va plăti 12 milioane de euro pentru achiziţionarea definitivă a lui Loïc Badé, venit la club în ianuarie 2023, după ce în prima parte a sezonului a fost împrumutat de Rennes la Nottingham Forest, unde însă nu a prins nici un minut.

˷ În ciuda faptului că a venit de la Nottingham Forest, unde a fost trimis împrumutat şi nu a jucat pentru echipa din Premier League nici măcar odată în prima jumătate a sezonului, Badé nu a pierdut timpul pentru a deveni un meci regulat în centrul apărării noastre. Mai întâi pentru Jorge Sampaoli, iar apoi pentru José Luis Mendilibar. În cele şase luni petrecute aici, a jucat în 27 de meciuri competitive, 19 în LaLiga Santander, 6 în UEFA Europa League (inclusiv victoria în finala de la Budapesta) şi 2 în Copa del Rey. A marcat două goluri foarte importante în această perioadă, primul fiind pe Mestalla, într-o victorie uriaşă în ligă. Celălalt a venit doar câteva zile mai târziu, când a marcat al doilea gol crucial în victoria de acasă, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, împotriva lui Manchester United”, scrie în comunicatul publicat pe site-ul clubului.

Afla mai multe despre: loic badefc sevillaoficial 

viewscnt
Articole similare