Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Flavius Stoican revine în antrenorat. A semnat cu un club de tradiţie din România

OFICIAL | Flavius Stoican revine în antrenorat. A semnat cu un club de tradiţie din Româniagalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Flavius Stoican este noul antrenor al celor de la CSM Reşiţa.

Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a echipei bănăţene.

 ”Flavius STOICAN a semnat astăzi cu clubul nostru! Noul antrenor al rossonerilor a debutat pe banca tehnică a formaţiei Minerul Valea Copcii. A doua echipă pe care antrenat-o a fost chiar CSM Şcolar Reşiţa, care activa în Liga 3 (sezonul 2010 - 2011).

Ulterior, Flavius STOICAN a antrenat Dinamo 2, Chindia Târgovişte, Dinamo, CS Mioveni, Dinamo 2, Dinamo, FC Voluntari, Zimbrul Chişinău, Pandurii Târgu Jiu, Politehnica Iaşi, Petrolul Ploieşti, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, FC U Craiova, Dinamo, CS Mioveni şi FC Botoşani (la finalul sezonului 2022 - 2023 reuşind să menţină echipa botoşeneană în Superligă).  Mult succes!”, se arată în comunicatul postat de CSM Reşiţa.

CSM Reşiţa nu are un start grozav de campionat. ”Rossonerii din Banat” au doar trei puncte după trei meciuri, perioadă în care au înregistrat un succes şi două eşecuri. În plus, noua echipă a lui Flavius Stoican a fost eliminată din Cupa României de Phoenix Buziaş. Călin Cheregi, antrenorul alături de care Reşita a promovat în Liga 2, a demisionat la o zi după meciul din Cupă.

Flavius Stoican va avea un meci dificil la revenirea pe banca fostei sale echipe. O va întâlni pe Csikszereda în deplasare, sâmbătă, pe 26 august, de la 11:00.

(n.r. Foto: CSM Reşiţa)

Afla mai multe despre: flavius stoicancsm reşita 

viewscnt
Articole similare