Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Gigi Becali l-a alungat de la FCSB, dar a mers mai departe. A fost dorit de Southampton, dar acum a semnat cu altă echipă

OFICIAL | Gigi Becali l-a alungat de la FCSB, dar a mers mai departe. A fost dorit de Southampton, dar acum a semnat cu altă echipă

FCSB

Comentarii

Artur Jorge (26 de ani), fostul fotbalist de la FCSB, a semnat cu o nouă echipă. A plecat de la Braga, echipă care-l împrumutase la FCSB, şi s-a transferat la ciprioţii de la APOEL Nicosia. Apărătorul portughez n-a fost pe placul lui Gigi Becali (62 de ani), care l-a lăsat să plece pentru că şi-a dat autogol la 13 secunde de la debutul în echipa mare a roş-albaştrilor.

Jorge a semnat pe două sezoane cu APOEL Nicosia şi a plecat, astfel, din Portugalia, ţara natală. Fundaşul era dorit şi de Vitoria Setubal, dar a preferat să schimbe campionatul. Ciprioţii au făcut anunţul  oficial al transferului lui Artur Jorge pe pagina de Facebook a clubului.

În vara lui 2017, Artur Jorge a fost cedat de Braga sub formă de împrumut la FCSB, dar debutul său la echipa lui Gigi Becali a fost unul de coşmar. Într-un meci cu Daco-Getica, fundaşul portughez şi-a dat autogol după doar 13 secunde de la începerea partidei. I-a fost de ajuns lui Gigi Becali pentru a se convinge că fotbalistul nu e ce trebuie pentru FCSB. În vara lui 2018, Artur Jorge a plecat de la FCSB, după doar patru meciuri jucate.

Dat afară de Gigi Becali, dorit de Southampton!

În iarna lui 2019, presa din Portugalia scria despre interesul lui Southampton pentru Artur Jorge, jucătorul "aruncat" de Gigi Becali de la FCSB. Southampton avea cea mai proastă apărare din Premier League şi era la doar trei puncte deasupra liniei roşii a retrogradării. Pentru a se salva, "sfinţii" îl voiau pe Artur Jorge, conform presei din Portugalia. Transferul său la Southampton nu s-a mai realizat în cele din urmă.

Afla mai multe despre: artur jorgetransferapoel nicosia,  

viewscnt
Articole similare