Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce nebunie pe piaţa transferurilor! Becali a rămas fără cuvinte. De la FCSB, direct în Premier League pe milioane de euro

Ce nebunie pe piaţa transferurilor! Becali a rămas fără cuvinte. De la FCSB, direct în Premier League pe milioane de eurogalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali i-a obişnuit pe fanii FCSB-ului cu cele mai tari transferuri în fiecare perioadă de mercato. Însă, aşa cum era de aşteptat, nu toţi jucătorii veniţi la gruparea roş-albastră s-au ridicat la nivelul aşteptărilor patronului.

Pe lista jucătorilor care l-au dezamăgit pe Gigi Becali se regăseşte şi Artur Jorge. Venit în vara anului trecut, de la Sporting Braga, fundaşul de 25 de ani este unul dintre cei mai buni jucători din lotul celor de la Vitoria Setubal. Cu evoluţii extrem de apreciate în campionatul Portugaliei, Artur Jorge este acum foarte aproape de a un transfer în cel mai tare campionat din lume.

Southampton are cea mai proastă apărare din Premier League şi este la doar trei puncte deasupra liniei roşii a retrogradării. Pentru a se salva, "sfinţii" vor acum să-şi întărească defensiva, iar primul transfer pe care vor să-l facă în perioada de mercato care va începe în doar câteva zile este chiar Artur Jorge.

Conform presei din Portugalia, Southampton a pregătit, iniţial, o ofertă de 1,5 milioane de euro, care a fost refuzată de conducerea clubului Vitoria Setubal. Acum, clubul englez a revenit cu o nouă ofertă, 5 milioane de euro, acceptată de oficialii portughezilor.

  • 900 de mii de euro este cota lui Artur Jorge pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Becali a ratat un transfer uriaş. FCSB nu i-a dat nicio şansă lui Artur Jorge

Venit în vara lui 2017, sub formă de împrumut, fundaşul central portughez l-a dezamăgit rapid pe Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a plătit un milion de euro pentru împrumutul lui Artur Jorge de la Sporting Braga, astfel că aşteptările erau mari.

Fundaş tănâr, în vârstă de doar 23 de ani în perioada respectivă, Artur Jorge a debutat pentru FCSB în meciul din campionat cu Daco-Getica, fosta Juventus Bucureşti. Lusitanul şi-a marcat în propria poartă încă din primul minut, iar greşeala i-a fost fatală. Gigi Becali a răbufnit după meci şi i-a interzis lui Nicolae Dică să-l mai foloseaască pe Artur Jorge la FCSB.

Ulterior, din criză de efectiv, antrenorul de atunci al roş-albaştrilor l-a mai utilizat pe fundaşul central în trei partide din Cupa României. Până la urmă, fotbalistul portughez şi-a încheiat sezonul la FCSB cu cele patru meciuri jucate, în toate competiţiile, şi s-a întors la Sporting Braga.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare