Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă o ”victorie” pentru Dinamo. Un jucător a fost de acord să rămână şi în sezonul următor în Ştefan cel Mare

OFICIAL | Încă o ”victorie” pentru Dinamo. Un jucător a fost de acord să rămână şi în sezonul următor în Ştefan cel Mare
Comentarii

Dinamo a reuşit încă o mutare pentru sezonul viitor. După Penedo, şi Giorgos Katsikas şi-a prelungit contractul. Noua înţelegere expiră la finalul sezonului următor.

Oficialii lui Dinamo caută să-şi construiască pentru sezonul următor o echipă competitivă, chiar dacă bugetul de salarii a fost diminuat. Prima mutare importantă a fost Penedo - singurul jucător din Liga 1 care merge la Cupa Mondială. Portarul din Panama şi-a prelungit înţelegerea, deşi şansele să rămână păreau foarte mici.

Miercuri, Dinamo a anunţat că şi Katsikas a fost de acord să-şi prelungească înţelegerea: ”Fundaşul central Giorgos Katsikas a semnat în această seară un nou contract cu clubul din Stefan cel Mare, valabil până la finalul sezonului competiţional 2018-2019”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al lui Dinamo.

În sezonul care s-a încheiat, Katsikas a avut 30 de apariţii pentru Dinamo, timp în care a marcat de 3 ori.

Afla mai multe despre: giorgos katsikasdinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare