Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă un dinamovist în Polonia. Cu cine a semnat fundaşul central român

OFICIAL | Încă un dinamovist în Polonia. Cu cine a semnat fundaşul central român

Stranieri

Comentarii

Un jucător român este pe cale să-şi schimbe din nou cariera. Trecut pe la Dinamo, fundaşul central va juca în Polonia din această vară.

OFICIAL | Încă un dinamovist în Polonia. Cu cine a semnat fundaşul central român

Polonia a devenit o ţară foarte atrăgătoare pentru jucătorii români. Cele mai recente exemple sunt Deian Sorescu şi Bogdan Racoviţan, ambii la Rakow.

Dar încă jucător român a semnat cu o echipă din Ekstraklasa. Marco Ehmann a ajuns Stal Mielec, locul 11 în ultimul sezon din campionatul Poloniei.

Mutarea a fost anunţată de noua sa echipă în cursul zilei de astăzi, pe canalele oficiale de comunicare ale formaţiei poloneze.

Născut în Germania, Marco Ehmann a trecut pe la mai multe echipe de juniori din ţara de baştină, chiar şi la celebra Borussia Dortmund.

În martie 2018 a făcut pasul spre România, la Dinamo, unde a fost sub contract până în vara anului 2022, făcând parte inclusiv din echipa ”câinilor” care a retrogradat în Liga 2 anul trecut.

În sezonul recent încheiat, fundaşul central în vârstă de 22 de ani a jucat la formaţia cipriotă Enosis Neon Paralimniou, unde a adunat 26 de partide şi a marcat un gol.

Totodată, nu trebuie uitat faptul că Ehmann a evoluat pentru selecţionata U16 a Germaniei, dar şi pentru reprezentativel U18 şi U19 ale României.

Afla mai multe despre: marco ehmannstranieripolonia 

viewscnt
Articole similare