Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă un transfer făcut de Manchester United. Mourinho: ”Este un jucător extrem de talentat!”

OFICIAL | Încă un transfer făcut de Manchester United. Mourinho: ”Este un jucător extrem de talentat!”
Comentarii

Manchester United a anunţat că l-a transferat pe Diogo Dalot, un fundaş lateral de doar 19 ani. Acesta vine de la FC Porto, care a primit în jur de 19 milioane de lire sterline.

United are un start foarte bun în această fereastră de transferuri. Englezii au anunţat deja că l-au luat pe Fred, de la Şahtior (60 de milioane de euro) şi acum au oficializat încă un transfer. Este vorba despre Diogo Dalot, care a venit de la FC Porto în schimbul a 19 milioane de lire. Fundaşul de 19 ani a semnat pe cinci ani, cu opţiune pentru prelungire.

Este o mutare interesantă făcută de Manchester United, având în vedere că Dalot a debutat la FC Porto abia la începutului lui 2018. Jose Mourinho, cel care a asistat la amicalul România - Finlanda 2-0, are însă încredere că a făcut un transfer bun: ”Diogo este un tânăr fundaş extrem de talentat, cu toate calităţile care-l pot face un mare jucător pentru acest club. El are toate calităţile necesare unui fundaş: fizic bun, inteligenţă tactică şi calitate tehnică”, a declarat Mourinho pentru site-ul oficial.ţ

”Să vin la Manchester United este o oportonitate incredibilă pentru mine [...] Sunt foarte încântat că voi lucra cu Jose Mourinho şi că am şansa să învăţ tot ce pot de la un antrenor de un asemenea succes”, a spus Dalot pentru site-ul oficial.

Afla mai multe despre: diogo dalotmanchester unitedjose mourinhofc porto 

viewscnt
Articole similare