Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Inter Milano l-a demis pe Luciano Spalletti. Noul antrenor a fost deja stabilit

OFICIAL | Inter Milano l-a demis pe Luciano Spalletti. Noul antrenor a fost deja stabilit

Inter Milano

Comentarii

Inter Milano a anunţat joi dimineaţă că Luciano Spalletti, 60 de ani, nu mai este antrenorul echipei. El îi antrena pe nerazzurri din iunie 2017. Înlocuitorul său a fost deja stabilit.

Anunţul oficial nu a fost o surpriză pentru nimeni, pentru că presa italiană a scris în dese rânduri despre plecarea inevitabilă a lui Spalletti. Pentru al doilea an la rând, Spalletti a calificat-o pe Inter în grupele UEFA Champions League, după ce a terminat pe poziţia a 4-a în sezonul 2018-2019 din Serie A. 

Antonio Conte va fi noul antrenor al formaţiei Internazionale Milano, anunţă reputatul jurnalist italian, Gianluca di Marzio. Alături de Antonio Conte la Inter Milano, vor lucra Cristian Stellini, Paolo Vanoli, Gianluca Conte (fratele lui Antonio), preparatorul fizic spaniol Julio Tous şi Constantino Coratti. De asemenea, nutriţionistul Tiberio Ancora va fi inclus în staff, la fel şi antrenorul cu portarii Adriano Bonaiuti.

Pentru Spalletti a fost prima aventură la Milano, după ce le mai antrenase în Italia pe Empoli, Sampdoria, Venezia, Udinese, Ancona şi AS Roma. 

Afla mai multe despre: inter milanospallettidemis 

viewscnt
Articole similare