Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Internaţionalul român care lasă fotbalul din Italia pentru o nouă provocare. Lovitură de teatru!

OFICIAL | Internaţionalul român care lasă fotbalul din Italia pentru o nouă provocare. Lovitură de teatru!

Stranieri

Comentarii

Dorit şi de Dinamo Bucureşti, internaţionalul român Deian Boldor (24 de ani) pleacă de la Hellas Verona în Albania. Este o mutare surprinzătoare, în condiţiile în care presa italiană scria că Boldor fie va continua la Hellas fie va rămâne în Italia la un alt club

Deian Boldor este noul jucător al formaţiei Partizani Tirana. Fotbalistul care mai are contract pentru încă două sezoane cu Hellas Verona era dorit şi de Dinamo Bucureşti, dar a acceptat propunerea formaţiei din prima ligă albaneză: ”Hellas Verona comunică faptul că l-a cedat sub formă de împrumut pe Deian Boldor la formaţia FK Partizani Tirana” se arată într-un comunicat oficial emis de clubul italian.

2 milioane de euro a plătit Verona pentru transferul lui Boldor, fundaş ce măsoară 1.89 m. El a jucat sezonul trecut pentru Foggia, iar în cariera sa a mai trecut pe la formaţii ca AS Roma, Pescara, Bologna, Virtus Lanciano sau Montreal Impact.

În Albania, Boldor va fi antrenat de un tehnician italian, Franco Lerda (51 de ani) fost la Pescara, Crotone, Torino şi Lecce.

Afla mai multe despre: deian boldor 

viewscnt
Articole similare