Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ivan Rakitic a plecat de la FC Barcelona! A fost vândut la Sevilla: cât plătesc andaluzii

OFICIAL | Ivan Rakitic a plecat de la FC Barcelona! A fost vândut la Sevilla: cât plătesc andaluzii

FC Barcelona

Comentarii

Ivan Rakitic (32 de ani) e primul fotbalist al Barcelonei care şi-a găsit echipă după ce a fost trecut pe linie moartă de Ronald Koeman (57 de ani), noul antrenor de pe Camp Nou. Croatul va semna cu FC Sevilla, formaţie de unde a şi fost cumpărat în 2014, un contract pe trei sezoane.

UPDATE 1.09, 15:36 - OFICIAL! Ivan Rakitic (32 de ani) a plecat de la FC Barcelona! Formaţia de pe Camp Nou a anunţat despărţirea de croat printr-un comunicat oficial. Rakitic va juca la FC Sevilla, iar andaluzii vor plăti 1,5 milioane de euro, plus alte nouă în funcţie de bonsuruile trecute în contract.


Începe curăţenia de vară la FC Barcelona. Antrenorul şi şefii catalnilor au alcătuit lista neagră, iar primul jucător care pleacă de pe Camp Nou în această perioadă de transferuri este Ivan Rakitic. JUrnalistul italian Fabrizio Romano a aflat că mijlocaşul croat, vicecampion mondial în 2018, a bătut palma cu FC Sevilla pentru un contract pe trei ani, după ce şi cluburile s-au înţeles. Rakitic mai avea contract până în 2021 cu FC Barcelona.

Negocierile dintre cele două cluburi s-au purtat luni, 31 august, şi au ajuns la o finalitate. Fotbalistul efectuază deja vizita medicală, la Barcelona, şi va semna contractul cu formaţia de pe "Ramon Sanchez-Pizjuan". Astfel, Ivan Rakitic va reveni în Andaluzia, acolo de unde a fost cumpărat de FC Barcelona în 2014, cu 18 milioane de euro, o sumă foarte mică având în vedere condiţiile pieţei de mercato a zilelor noastre.



Rakitic a ales FC Sevilla, fost sa echipă, deşi era dorit de Inter, Juventus sau Atletico Madrid. Motivul alegerii e unul simplu. Rakitic vrea să fie mai aproape de familiei, soţia sa fiind din Sevilla. Ivan Rakitic se va alătura proaspetei câştigătoare a Europa League şi va lupta contra Barcelonei în sezonul viitor din LaLiga.

Lista neagră a Barcelonei mai conţine nume precum cel al lui Luis Suarez sau Arturo Vidal.

Afla mai multe despre: ivan rakitictransferfc barcelonafc sevillalaliga 

viewscnt
Articole similare