Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | L-au convins pe Brendan Rodgers! Antrenorul nord-irlandez a semnat şi va avea un salariu de 12 milioane de euro

OFICIAL | L-au convins pe Brendan Rodgers! Antrenorul nord-irlandez a semnat şi va avea un salariu de 12 milioane de euro

Premier League

Comentarii

Antrenorul Brendan Rodgers şi-a prelungit contractul cu Leicester City.

Aflat pe lista celor de la Arsenal Londra, Brendan Rodgers a semnat un nou contract cu "vulpile", înţelegere valabilă până în vara anului 2025.

Antrenorul lui Leicester City se număra printre favoriţii la înlocuirea lui Unai Emery la Arsenal, dar actualul său club şi-a luat măsuri de precauţie şi i-a dublat salariul. De la cinci milioane de lire sterline, Rodgers a ajuns să câştige zece milioane de lire sterline - aproape 12 milioane de euro.

Brendan Rodgers, în vârstă de 46 de ani, a preluat-o pe Leicester City în februarie anul acesta şi a reuşit să readucă echipa în elita din Premier League. În acest sezon, Leicester ocupă locul al doilea în Premier League, la opt puncte de liderul Liverpool şi la trei avans de a treia clasată, campioana en titre Manchester City.

Afla mai multe despre: brendan 

viewscnt
Articole similare