Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Leo Messi îşi ia la revedere de la PSG! Mesajul lui Christophe Galtier

OFICIAL | Leo Messi îşi ia la revedere de la PSG! Mesajul lui Christophe Galtier

Lionel Messi

Comentarii

​Christophe Galtier, antrenorul echipei PSG, a confirmat miercuri că Lionel Messi va părăsi clubul la finalul sezonului.

Antrenorul lui PSG, Christophe Galtier, a anunţat joi că Leo Messi va pleca la finalul sezonului.

„Am avut privilegiul să antrenez cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Meciul cu Clermont, de sâmbătă, va fi ultimul al lui Leo pe Parc des Princes şi sper să aibă parte de o atmosferă călduroasă.

Anul acesta, Messi a fost o piesă importantă în echipă. Criticile la adresa lui nu sunt justificate. Când ai un sezon cu Campionatul Mondial la orizont şi ai 21 de goluri şi 20 de pase decisive... El a fost mereu acolo pentru noi. Un privilegiu să fiu alături de el!”, a declarat Galtier, conform AS.com.

Leo Messi este cel mai bun marcator din istoria Barcelonei, cu 672 de goluri marcate în cele 778 de meciuri jucate în toate competiţiile, în intervalul 2004-2021.

FC Barcelona, fosta echipă a lui Messi, speră să-l convingă pe argentinian să revină pe Camp Nou, însă nu a formulat deocamdată o propunere concretă, subliniază ziarul catalan.

Oficialii grupării "blaugrana" aşteaptă în continuare ca liga spaniolă să valideze planul de fezabilitate pentru sosirea lui Messi, la doi ani de la plecarea sa la PSG. Instanţa va fi însă intransigentă în privinţa respectării fair-play-ului financiar, în timp ce Barcelona este în continuare fragilă din punct de vedere economic.

Lionel Messi a devenit cel mai titrat jucător din istoria fotbalului după ultimul titlu cu PSG! Cum arată vitrina campionului mondial cu Argentina

 

Afla mai multe despre: leo messipsgbarcelonafotbal internaţional 

viewscnt
Articole similare