Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Lovitura începutului de an! Liviu Antal a revenit în Liga 1 şi a semnat cu una dintre echipele mari ale României. Prima reacţie

OFICIAL | Lovitura începutului de an! Liviu Antal a revenit în Liga 1 şi a semnat cu una dintre echipele mari ale României. Prima reacţie

UTA

Comentarii

Atacantul Liviu Antal (31 de ani) a revenit în Liga 1, după ce a rupt plasele în Lituania. Campionul României cu Oţelul Galaţi a semnat cu UTA Arad şi a fost prezentat oficial.

Liviu Antal a revenit în România şi a semnat cu UTA Arad

După trei ani petrecuţi în Lituania, la Zalgiris, unde a fost golgheterul campionatului şi cel mai important fotbalist al echipei, Liviu Antal a semnat cu a şaptea echipă din România. 

Atacantul a fost prezentat de UTA Arad, club care a cucerit de şase ori titlul în România: "Mă bucur că sunt aici. Am ajuns la un club cu o istorie mare, mă bucur că cei din conducere şi cu mister m-au dorit mult, iar acest lucru e foarte important pentru un jucător. Sper să ne îndeplinim obiectivele. Va fi un sezon greu, dar sper ca la sfârşitul sezonului să ajungem acolo unde ne dorim cu toţii", a declarat atacantul la prezentarea oficială.  

"Sosirea lui Liviu reprezintă un plus pentru noi, sportiv şi mental. Are un istoric bogat în fotbalul românesc, şi-a demonstrat valoarea la echipele pentru care a evoluat. E un jucător polivalent, care poate evolua cu succes în compartimentaul ofensiv, e un băiat de vestiar. Cunoaşte bine profilul campionatului românesc şi vine cu experienţa necesară. Sunt convins că vom avea momente dificile, dar la final e important să fim mulţumiţi. Bine ai venit şi sper să cunoaştem momente frumoase împreună", a declarat Laszlo Balint

De-a lungul carierei, Liviu Antal a jucat la: Concordia Chiajna, FCM Târgu Mureş, Oţelul Galaţi, FC Vaslui, Genclerbirligi, Beitar Ierusalim, Hapoel Tel Aviv, Pandurii, CFR Cluj şi Zalgiris. 

Liviu Antal e al treilea transfer al iernii pentru nou-promovata din Arad. UTA a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că a ajuns la înţelegeri cu mijlocaşii Roger Junior Rodrigues Figueira şi Modestas Vorobjovas.

Afla mai multe despre: liviu antaluta aradliviu antal revenire liga 1transfer liviu antal 

viewscnt
Articole similare