Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mircea Lucescu îşi "betonează" echipa pentru Liga Campionilor! Dinamo Kiev i-a prelungit contractul celui mai curtat fotbalist din lot

OFICIAL | Mircea Lucescu îşi "betonează" echipa pentru Liga Campionilor! Dinamo Kiev i-a prelungit contractul celui mai curtat fotbalist din lot

Campionate

Comentarii

Mircea Lucescu (75 de ani) şi-a "betonat" unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din lui Dinamo Kiev. Vladislav Supryaga (20 de ani), atacantul ucrainean, a semnat un nou contract, valabil până în 2025.

Vladislav Supryaga este unul dintre cei mai buni şi mai promiţători fotbalişti pe care Mircea Lucescu îi are la dispoziţie. Clubul i-a propus un nou contract, iar atacantul a acceptat şi va rămâne la Dinamo Kiev până în 2025, conform noii înţelegeri pe care şi-a pus semnătura.

Dinamo Kiev a făcut anunţul oficial, pe Twitter: "Dinamo Kiev şi Vladislav Supryaga au semnat un nou contract! Atacantul a semnat un nou acord, valalabil cinci ani", au anunţat ucrainenii.

Vladislav Supryaga a marcat trei goluri şi a livrat cinci pase de gol în opt meciuri jucate la Dinamo Kiev în toate competiţiile acestui sezon.

Dinamo Kiev, care l-a transferat recent pe Tudor Băluţă, s-a calificat în grupele Ligii Campionilor după o pauză de trei ani. Ucrainenii au picat într-o grupă grea, cu Juventus, Barcelona şi Ferencvaros.

Afla mai multe despre: dinamo kievvladislav supryagacontractmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare