Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mutare de ultim moment la Dinamo. Anunţul făcut de Eugen Neagoe: "Astăzi a venit la Săftica, s-a şi antrenat cu noi"

OFICIAL | Mutare de ultim moment la Dinamo. Anunţul făcut de Eugen Neagoe: "Astăzi a venit la Săftica, s-a şi antrenat cu noi"
Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Eugen Neagoe, a anunţat, miercuri seară, că atacantul Mihai Neicuţescu a revenit de la Chindia Târgovişte.

Atacantul, în vârstă de 20 de ani, a fost împrumutat la Chindia la începutul anului şi are un start excelent de sezon, reuşind două goluri în patru meciuri. Deşi era împrumutat până în vara anului 2020, Neicuţescu a fost readus de Dinamo, care avea o clauză în contract prin care îl putea readuce în orice moment de la

"Neicuţescu a venit. Astăzi a venit la Săftica, am vrobit cu el, s-a şi antrenat cu noi, lângă ceilalţi băieţi. Este puţin răcit, are temperatură. Vom vedea dacă va fi în lot. Până mâine vom decide vis a vis de starea lui de sănătate. În rest, el este apt, dar are această răceală", a spus Eugen Neagoe, la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report.

Neagoe s-a referit şi la situaţia lui Dan Nistor, care este accidentat: "Nistor are şanse foarte mari să revină în lotul de 18 după meciul de la Iaşi, la meciul cu Chindia. Probabil va putea să şi joace în meciul cu Chindia".

Afla mai multe despre: neagoe 

viewscnt
Articole similare