Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mutarea făcută de Şumudică la Kayserispor, după înfrângerile drastice suferite în ultima vreme

OFICIAL | Mutarea făcută de Şumudică la Kayserispor, după înfrângerile drastice suferite în ultima vreme

Stranieri

Comentarii

Tehnicianul echipei Kayserispor, Marius Şumudică, l-a cooptat în staff-ul său pe antrenorul de portari Radu Sardescu, ultima oară la Concordia Chiajna, a anunţat, marţi, site-ul grupării ilfovene.

"Antrenorul de portari, Radu Sardescu, părăseşte clubul nostru după aproape patru ani, pentru a i se alătura lui Marius Şumudică la Kayserispor, în Turcia. CS Concordia îi mulţumeşte, pe această cale, pentru munca depusă în toată această perioadă şi îi urează mult succes în continuare în cariera sa!", se precizează în comunicat.

Sardescu îi ia locul la Kayserispor unui alt român Valentin Covaciu, care a fost nevoit să renunţe la această funcţie din cauza unor probleme de sănătate.

Radu Sardescu, în vârstă de 36 de ani, a făcut parte din lotul echipei Rapidul în 1998, perioadă în care a fost coechipier cu Marius Şumudică. În 2005, s-a transferat la FC Naţional. Apoi, a mai apărat la Ştiinţa Bacău, Farul, Otopeni şi la Juventus Bucureşti.

Cu şase etape înainte de finalul campionatului, Kayserispor ocupă locul 6 în Superliga Turciei, cu 41 de puncte, la patru puncte de ocupanta locului 5, Trabzonspor, de care echipa lui Şumudică a fost învinsă cu 4-0 în ultimul meci. Kayseri are, de altfel, trei înfrângeri la rând, după ce a pierdut şi cu Fenerbahce, 0-5, şi contra lui Konyaspor, 2-0 în deplasare.

Afla mai multe despre: sumudicakayserisporturcia 

viewscnt
Articole similare