Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Nicolae Stanciu, prezentat la Damac, echipa lui Cosmin Contra

OFICIAL | Nicolae Stanciu, prezentat la Damac, echipa lui Cosmin Contra

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu (30 de ani), poate cel mai important fotbalist al naţionalei României înaintea dublei cu Kosovo şi Israel, din grupa de calificare la EURO 2024, a schimbat echipa chiar din cantonamentul "tricolorilor".

UPDATE 8 septembrie, 12:01 - Nicolae Stanciu, prezentat oficial la Damac!

Clubul saudit a anunţat transferul său pe contul oficial de Twitter, printr-un video.


La Wuhan Three Towns, în China, din toamna lui 2022, Nicolae Stanciu a schimbat echipa. Aflat în cantonamentul naţionalei de la Mogoşoaia, înaintea meciurilor cu Kosovo şi Israel, decarul echipei României şi-a data acordul pentru un transfer departe de echipa din zona asiatică şi va fi antrenat de un român.

Nicolae Stanciu schimbă echipa. Va fi antrenat de un român la noua echipă!

Damac, echipă din Arabia Saudită antrenată de Cosmin Contra, l-a convins pe Nicolae Stanciu să spună "da" transferului, scrie ProSport, care anunţă că părţile s-au înţeles deja pentru mutare. Lucruile s-au lămurit în ultimele ore, din cantonamentul naţionalei, unde se află Stanciu, convocat pentru dubla cu Kosovo şi Israel.

Sezonul trecut, Nicolae Stanciu a contribuit din plin la titlul câştigat de Wuhan Three Towns, în China, din postura de nou-promovată.

Slavia Praga l-a vândut pe Nicolae Stanciu în China, în schimbul a patru milioane de euro, în martie 2022.

Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al Ahli, Slavia Praga şi Wuhan Three Towns sunt echipele din CV-ul lui Nicolae Stanciu.

  • 5,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Nicolae Stanciu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: nicolae stanciutransferdamacarabia sauditwuhan three towns 

viewscnt
Articole similare