Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | O nouă plecare de la FCSB! Fotbalistul a fost trimis la Academica Clinceni. Prima reacţie: "Eu sper chiar şi la play-off"

OFICIAL | O nouă plecare de la FCSB! Fotbalistul a fost trimis la Academica Clinceni. Prima reacţie: "Eu sper chiar şi la play-off"galerie foto

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul lateral Cristian Dumitru (18 ani) a fost împrumutat de FCSB pentru restul sezonului la Academica Clinceni. Tânărul fotbalist a oferit şi o primă reacţie, după oficializarea mutării.

FCSB a cedat încă un fotbalist la Academica Clinceni

Cristian Dumitru a fost cedat sub formă de împrumut la Academica Clinceni. Jucătorul remunerat cu 2.000 de lei la FCSB va avea mai multe ocazii de a juca la echipa din Ilfov, după ce în sezonul trecut a prins câteva meciuri pentru clubul finanţat de Gigi Becali:

"Academica Clinceni a ajuns la un acord cu FCSB pentru împrumutul pentru un sezon al tânărului mijlocaş Cristian Dumitru. La 18 ani, a jucat deja 15 meciuri în Liga 1- 10 pentru Academica Clinceni şi 5 pentru FCSB. Plus meciurile din Cupa României, sezonul 2019-2020 – unul pentru Academica Clinceni şi două pentu FCSB", a transmis clubul ilfovean. 

"Obiectivul meu pentru sezonul acesta este să joc cât mai multe meciuri. La vârsta mea, am nevoie de jocuri. Am revenit la Academica şi mă simt foarte bine. La FCSB am făcut antrenamente foarte bune cu domnul Neubert şi mă simt bine. Academica a terminat bine sezonul 2019-2020 şi trebuie să o ţinem tot aşa. Urmează un nou campionat – lung şi greu. Eu sper chiar şi la play-off. Nu este imposibil", a declarat Cristian Dumitru, după împrumutul la Academica Clinceni. 

Cristian Dumitru a avut parte şi de primele critici din partea lui Gigi Becali. Crescut în academia FCSB din Berceni, jucătorul de 18 ani l-a dezamăgit pe Gigi Becali, după un meci din Liga 1 cu FC Botoşani, încheiat cu scorul de 1-1: ”Coman a jucat bine. Cristi Dumitru e copil, fuge de joc. El nu a lovit nicio minge. Trebuie să te întâlneşti cu mingea. El fuge de minge. Nu mi-a plăcut deloc nici de Man. Tănase trebuia să marcheze la ocazia aia. Trebuia să dea gol”, a spus Becali, la plecarea de la stadion.

 

Afla mai multe despre: cristian dumitrufcsbacademica clincenigigi becali 

viewscnt
Articole similare